top of page
162A5065.JPG

OVER ONS

Betrouwbaar en eerlijk

De missie van WDH transport is simpel: om hoogwaardige diensten te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Ons team doet er alles aan om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van elk project. Via open communicatie en een uitzonderlijke service hopen we dat u vindt wat u zoekt bij ons/onze Transportbedrijf. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of algemene vragen.

Contact opnemen
Over ons: Over
162A5065.JPG

MARTIN EISEN

Manager planning

Vanaf zijn 16e is Martin al werkzaam in de transport sector. Door zijn jarenlange ervaring weet als planner en chauffeur kent hij de transport wereld op zijn duimpje. Martin is sociaal, flexibel en denkt graag met je mee in het oplossen van jouw vervoersvraagstuk.

KLAAS PETER MULDER

Wagenparkbeheerder

Klaas Peter is de manager van ons wagenpark en is bovendien ook dagelijks te vinden op de weg. Klaas Peter is geen onbekende in de transport wereld en is samen met Martin en Marcel WDH transport begonnen. 'Wij zijn een transporteur die ook écht klaar staat voor zijn klanten'. Wij doen het is dan ook ons motto!

162A5064 kopie.JPG
162A5075 kopie.JPG

MARCEL VAN STRAATEN

Algemeen directeur administratie

Ervaren, betrouwbaar, gezellig. Dit zijn slechts een paar manieren waarop Marcel is te omschrijven. Marcel is verantwoordelijk voor onze financiën en zorgt bovendien voor een aantrekkelijke vervoersprijs voor onze klanten.

Over ons: Ontmoet het team
bottom of page